ЖК «Лімнос»: хід будівельних робіт

Витонченість, продуманість, унікальність. “Лімнос” – це зручне місце для життя, вигідне капіталовкладення і просто гарний будинок, виглядом якого можна насолоджуватися вічно.

Ми продовжуємо інформувати вас про хід будівельних робіт житлового комплексу «Лімнос», інвестором якого є «Рів’єра Девелопмент».

За останній місяць комплекс змінився до невпізнання. З території прибрали і активними темпами почали її покращувати. Вже частково встановлено дитячий майданчик, а для безпеки дітей на ньому незабаром встановлять м’яке покриття. Територію комплексу застелили тротуарною плиткою, встановили паркан та систему доступу з домофоном та кодовим дзвінком. Роботи на фасаді будівлі виконані більш ніж на 90%. Завершується монтаж ліфтів. У місцях загального користування продовжуються малярські роботи та монтаж комунікаційних систем.

ЖК «Лімнос» – це 24-поверховий житловий комплекс, що складається з двох дзеркально розташованих незалежних секцій, в яких передбачено:

  • підземний паркінг на 95 автомашин для мешканців та гостей житлового комплексу;
  • 1-й поверх громадського призначення – домоуправління, приміщення під офіси;
  • поверхи з 2-го по 24-й – житлові квартири.

Комплекс розташований у Приморському районі — на 6,5 станції Великого Фонтану, по вул. Педагогічній, 23. З вікон вашої майбутньої квартири відкривається краєвид на море та місто.

Керуюча компанія – Будівельна компанія “Гефест”.

Інвестор проекту – Група компаній «Рів’єра Девелопмент».

Slider

ОБРАТИ СВОЮ КВАРТИРУ

квартири з видом на море та історичний центр Одеси



Магазин