Тепер в Одесі завдяки відкриттю Дайвінг Центру на Ланжероні можна професійно навчатися дайвінгу та підвищувати свою кваліфікацію.

Дайвінг Центр – спільний проект від «Рів’єри Девелопмент» та Центру навчання підводного плавання IDC club.

IDC club – професійний дайвінг клуб, що пропонує найбільшу кількість навчальних програм для дайверів в Україні, в тому числі дозволяють стати інструктором і продовжити своє кар’єрне зростання в дайв індустрії.

Тепер можна не їздити на навчання до інших країн. Здобути знання та практику можна в цьому Дайвінг центрі. Після завершення курсів учасники одержують сертифікати міжнародного зразка. Дуже зручно, без відриву від основної роботи та менш витратно порівняно з проходженням аналогічних курсів за кордоном.

Усі учасники центру також зможуть брати участь у виїзних турах до різних країн, які організовує IDC club.

Вже днями Дайвінг центр розпочне навчання перших груп дайверів. Вони пройдуть курси з надання першої до медичної допомоги та повний медичний курс.

Планується, що дайв центр в Одесі працюватиме 8 місяців на рік.

«Рів’єра Девелопмент» має досвід створення великого підводного парку для дайверів у Грибівці. Представники компанії є постійними учасниками виїзних дайв-турів від IDC club.

Цього року буде вже 10 років як Центр навчання підводного плавання IDC club проводить курси дайвінгу у Києві. У його дайвінг центрі працюють досвідчені інструктори та майстри підводного плавання.

 

ОБРАТИ СВОЮ КВАРТИРУ

квартири з видом на море та історичний центр Одеси



Магазин